top of page

Villkor

Vid avvikelser från villkoren kan det tillkomma extra avgifter på fakturan, allt. extra arbete, samt tillägg av tjänster tar vi självklart betalt för. Utöver den aktuella offerten där frakten är beräknad enl. milersättning av körsträckan, kan det utöver det tillkomma tim-, transport- eller serviceersättning på slutfakturan. Läs mer undertill genom att klicka på knappen ”Allmänna Villkor”.

Vi är inte främmande för att hitta lösningar för ditt evenemang utöver vårt standard utbud, var inte rädd för att fråga, vi ser fram emot att göra det vi gör.

Utmaningar tycker vi om och service är vår värdegrund!

FAQ

Hur fungerar leveransen?

Vi packar upp Tältservice bilen enl. offerten. Vi ringer och flaggar för att ni kan förvänta er leverans och bekräftar att vi har med oss allt.  Vi kör ut, monterar ihop tältet och lastar av tillbehören i tältet.

-Ni är redo för fest.

När hämtar ni?

Vi kommer och hämtar dagen efter festdagen, eller enligt överenskommelse . Då ringer vi kunden innan och meddelar att vi är på väg ut. Förhoppningsvis är de flesta burkarna undanstädade och borden är hopfällda precis som när vi levererade, så att vi kan börja montera ned tältet.

Vi tar hänsyn till eventuella fysiska efterfest-tillstånd och kommer överens om en tid som passar er för demontering och upphämtning av festen. Normalt så ingår detta i priset, och det ger er tid att ta det lugnt och möjlighet att göra något helt annat. Vi är självgående när det kommer till demonteringen. När ni kommer ut är allt som borttrollat, och ni kan vila i känslan om att ni lämnade den uppgiften helt och hållet till oss.

Hur förankrar ni tälten?

Vi förankrar alla våra partytält med hjälp av 50 cm långa armerade järnspett som håller stommen och tältet på plats. Informera därför om underlaget som tältet ska stå på i förväg. Vid speciella förhållanden har vi andra lösningar som säkerställer att tältet står kvar där vi levererar det. Andra alternativa lösningar är spännband och cementsuggor. 

Med år av erfarenhet av tältmontering i olika väderförhållanden är vi på Tältservice stolta över att  säga:

” inte ett enda tält har blåst iväg från sin plats. ”

Tar gräsmattan skada?

Har man golv blir gräsmattan inte upptrampat och lerig, är man väldigt rädd om sitt gräs rekommenderar vi att man hyr in golv också. 

Vid solbrist under längre tid tar gräsmattan skada och kan gulna en nyans. Det gäller framförallt om golvet ligger mer än en veckas tid. Men gräs överlag växer snabbt och kort efter att golvet är borttaget har det repat sig lika snabbt. Vi har aldrig haft några större klagomål på detta. 

”-Gräset kan till och med växa extra bra efter en lyckad fest!”

Är tälten brandsäkra?

Ja våra partytält är godkända och brandkontrollerade! Tälten består av behandlat PVC plast. Utgångar i tälten är alltid markerade med nödutgång i grön reflexfärg. Tälten uppfyller krav från myndigheter och säkerhet hos diverse vaktbolag.

Kan jag hämta själv?

Ja! Vid beställning av mindre tillbehör såsom bord och stolar finns det möjlighet att hämta på vårt lager. Vi befinner oss i Toftanäs Malmö. Kontakta oss i förväg

Vad ingår i tältet?

Vid hyra av partytält ingår alltid sittplatser som är avsatt till tältets storlek. D.v.s. bord och stolar ingår i priset. Vi räknar en sittplats per kvadratmeter i tältet. Exempel: I ett 6×6 m stort tält ingår 36 stolar samt 6 bord. Men vid behov av extra ytor i tältet såsom dansgolv, bar, servering- eller presentbord, tänk på att meddela oss så att vi kan ta med detta i beräkningen.

SÄKRA PARTYTÄLT MED TÄLTSERVICE!

Om säkerheten brukar vi nämna följande ord som är viktigt för oss:  

  • Brandsäkert med nödutgång 

  • Barnsäkert – Vi bygger för små som stora

  • Huvudvärkssäkert – Vi bygger och förankrar. 

Hos oss ingår alltid montering och demontering. Detta är en kvalitetssäkring för att skydda er som kunder från risker och skador på er samt att vi kan säkra en stabil konstruktion.

Ring oss

Email 

Följ oss!

  • Facebook
bottom of page