top of page
Bröllopsdekorationer
Evenemang

Vi kan event!

Vi på Tältservice växer varje år i takt med att vi skaffar oss nya erfarenheter, utökar vårt sortiment, skaffar nya samarbetspartners.

Därför är vi glada att meddela att vi har öppnat upp en ny post inom företaget som riktar sig till dig som är intresserad av professionell hjälp vid större arrangemang för ert företag, föreningar eller organisation.

Vi utför marknadsföringsevent, sport och fritidsevent, företagskickoffer, jubileumsfester där helhetslösningar är vår produkt. Det innebär att vi levererar inte bara tältet, utan hela tillställningen.

Med hjälp av kontakter inom branschen och flera samarbetspartners kan vi erbjuda specialdesignade lösningar utefter era behov.

Bröllop

Bröllopsdekorationer
romantiska par

Det finns många anledningar till att vilja ha ett partytält till bröllop.

Ett partytält kan till exempel bidra till känslan av ’utomhusbröllop’, samtidigt som det erbjuder alla de bekvämligheter som finns på en riktigt fin inomhusfest. Man skyddar dessutom sina gäster och deras finkläder från eventuellt regn.

På Tältservice skräddarsyr vi fest- och tältlösningar så det passar era bröllopsbehov. Förutom partytält i alla möjliga storlekar – och med olika valbara tillbehör såsom golv och gasolvärmare – är det även möjligt att hyra bord, stolar, soffgrupp, servis, bordsdukar (inkl. kemtvätt), bardisk, kylar, gasolgrill, samt ljud- och ljusutrustning. Vi erbjuder även catering. 

Om ni går i bröllopstankar kan det vara smart att kolla in Tältservice’s olika festpaket för inspiration om hur man skulle kunna lägga upp det praktiska:

– Lilla festpaketet (upp till 36 gäster)
Lilla festpaketet kan passa er som vill hålla bröllopet litet och intimt. Partytältet är 54 m2 stort, med plats för buffébord, kyl och bar. 

– Mellan festpaketet (upp till 72 gäster)
Mellan festpaketet är vårt mest sålda festpaket. Här ingår allt som ingår i det lilla festpaketet, fast för upp till 72 gäster. Partytältet är 90 m2 stort.

– Stora festpaketet (upp till 100 gäster)
Det stora festpaketet passar er som vill fira bröllop med dunder och brak, och som kanske har svårt att välja om ni ska bjuda den där långväga fastern eller hela kompisgänget. Bättre att bara bjuda alla! Här ingår, liksom i de andra festpaketen, allt ni behöver för att göra kvällen lyckad för upp till 100 personer. I stora festpaketet får ni ett stort partytält som är 135 m2 och ett anslutande extratält på 18 m2 där ni har plats för t ex buffébord, kyl, bar och annat som kan behövas.

Vad ingår?

I alla våra festpaket ingår frakt (inom tre mil utanför Malmö), montering av tälten samt demontering av tälten. Önskar man hyra porslin eller textilier ingår diskning av dessa samt kemtvätt.
Med andra ord kan ett partytält till ert bröllop spara er en hel massa arbete, och ni kan fokusera på det viktigaste med festen:

Er själva, kärleken och alla nära och kära som kommit för att fira tillsammans med er.
Festpaketen är bara förslag på hur ni skulle kunna lägga upp det, så tänk på att ni alltid är välkomna att kontakta oss på Tältservice direkt gällande era önskemål kring partytält till bröllop.
Kanske vill ni bjuda 150 personer till bröllopet, eller se till att ha riktigt mycket dansutrymme? Kanske vill ni täcka träden runt omkring med ljusslingor, eller lysa upp någon särskilt fin del av festplatsen? Kanske vill ni lägga till eller ta bort detaljer ur servisen (tallrikar, vinglas, ölglas, avecglas, olika sorters bestick, etc.) Bara ring eller kontakta oss via mail så löser vi frågan åt er.

bottom of page